+36 30 939 9356 +36 30 793 1427 info@klimawent.hu

rólunk

A Klimawent vállalat

A Klimawent vállalat 1992-ben alakult Lengyelországban. Miután saját hazájában piacvezető lett, kiterjedt disztribútor hálózatot hozott létre Európában, Amerikában, valamint a Közel-Keleten. A Klimawent széles palettával rendelkezik ventilátorok, szűrőegységek, elszívó karok, kipufogó füstgáz elszívó rendszerek, dohányfüst elszívó egységek, valamint Hó-lefúvó rendszerek területén.

A Klimawent folyamatos fejlesztéseinek és a piaci igényekre való reagálásának köszönhetően olyan speciális igények is kielégíthetőek termékeikkel, mint a tűzoltósági szerek kipufogó füstgáz elszívása, vagy a zónásított terek elszívó rendszereinek kiszolgálása Ex -robbanásbiztos megfelelőséggel rendelkező szűrő egységekkel és ventilátorokkal.

A Klimawent termékei minőség és megbízhatóság szempontjából is az élen járnak,

 

emellett kiváló ár-érték arányukkal könnyedén felveszik a versenyt a piac többi szereplőjével szemben.Mi, mint forgalmazók jól tudjuk, a termékek élete csak a beüzemelés után kezdődik. Ezért különösen nagy figyelmet fordítunk a berendezések megfelelő alkatrész kiszolgálására, valamint a garanciális kérdések kezelésére.

Annak érdekében, hogy ügyfeleinket a lehető legjobban ki tudjuk szolgálni, a szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük. Mérnök csapatunk vállalja komplex légtechnikai rendszerek felmérését, tervezést, engedélyeztetését. Amennyiben ügyfelünk igényli a kivitelezési feladatokban is számíthat ránk.

Az Univerza-Légtechnika Kft., mint a Klimawent magyarországi forgalmazója büszkén mutatja be a Klimawent termékeket és áll az Ön rendelkezésére.